Mii de turdeni au primit gratuit ziarul Kaufland in cutiile postale. Publicatia le aminteste turdenilor ca in curand se va deschide hipermarketul Kaufland. "Va doriti preturi mici?" este intrebarea de pe prima pagina a publicatiei, care sustine ca in ceea ce priveste cumparaturile, hipermarketul va oferi: preturi incredibil de mici, prospetime maxima si oferta variata.

In ziar este scris: "Unul dintre cele mai mari avantaje ale cumparatorilor la Kaufland este siguranta prospetimii, indiferent daca este vorba de fructe, legume, carne, mezeluri sau despre intreaga varietate de lactate; din punct de vedere al prospetimii, noi suntem pe primul loc. Noi ne aprovizionam zilnic magazinele cu produse proaspete si, daca este cazul, chiar de mai multe ori pe zi".

Iata si cateva preturi oferite in ziar, care exista in reteaua hipermarketurilor Kaufland: coasta de vita (8,99 lei/kg), carnaciori semiafumati (11,99 lei/kg), pasta de mici proaspata (7,49 lei/kg), cascaval Dalia (1,69 lei/100 g), 6 beri Skol la doza (8,95 lei), Coca Cola 2,5 l (3,24 lei) etc.

„Moare” CSA?

Aparitia hipermarketului Kaufland chiar langa supermarketul CSA ar putea duce la scaderea drastica a clientilor primului magazin de acest gen din Turda. In anul 2005, societatea 94 CSA SRL, condusa de Claudia Baba, a avut o cifra de afaceri de 29.176.272 lei si un profit de 733.280 lei, cifrele fiind mai mari in anul recent incheiat.