Cea mai buna metoda sa economisim benzina e sa nu ne luam niciodata masina. Este vorba de o metoda sigura si care nu are cum sa nu dea rezultate. Sau putem sa ne luam masina si s-o tinem in garaj. Si asa economisim benzina. Dar ce facem daca, totusi, vrem sa mergem cu ea? E, aici noi nu prea suntem in stare sa raspundem singuri la aceasta intrebare. De aceea avem nevoie de NASA.

S-or fi saturat si astia de la NASA sa tot caute extraterestrii prin spatiu. Au venit sa caute idioti in Romania. Bine, si mai idioti am parea noi daca am crede ca personajele despre care vom vorbi chiar au o legatura cu NASA.

Produs cu pluta

Casa Sindicatelor. Sambata. 6 ianuarie 2007. Conferinta cu tema: ”Incredibil, dar adevarat. L-am testat. Poti sa economisesti bani pentru benzina intre 7 si 14 la suta folosind un produs testat de NASA”. Aceasta invitatie senzationala aparea pe un fel de afis. Bine, mult spus afis. Un fel de coala rupta pe jumatate, lipita pe stalpi. Dar am zis sa nu ma iau dupa aparente.

Sa-i dau o sansa produsului. Doar venea de la NASA. Toti cei prezenti am fost inghesuiti intr-o sala destul de mare. Adica toti cei sase care vroiau sa afle, in exclusivitate, cum se economiseste benzina. Rectific. De fapt, cinci, pentru ca o domna trecuta de 20 de ani cu vreo 40 de ani nu avea masina. Si nici nu vroia sa-si ia. Avea probabil, masina de spalat sau de calcat.

Dar astea merg pe curent. E, acu’ o gasi NASA o solutie sa le faca sa mearga si pe benzina. Multimea, adica toti cinci, avea masina. Si chiar daca mai exista vreun caz izolat, care nu avea, macar vroia sa-si ia. Fiti atenti despre ce e vorba. Un domn cu parul alb era strain. Langa el era o doamna romanca. Aceasta traducea ce spunea barbatul, atunci cand nu baga de la ea.

Bine, ii ramanea putin timp sa traduca, pentru ca avea si ea mesajele ei de transmis. „Va multumesc ca sunteti aici. Sunteti primii care aflati de acest produs revolutionar. Aceasta este afacerea secolului. Este foarte important sa aveti acces si la internet.” Doamna care n-avea masina, nu avea nici calculator. Dar era din ce in ce mai interesata de subiect.

"Este vorba de o pastila folosita de NASA pentru a reduce consumul de benzina cu cel mult 14 la suta. Puteti deveni parteneri de afaceri sau puteti sa beneficiati voi de acesta oferta.” Inca nu-mi era clar cum functioneaza. Adica luam noi pastile si scade consumul de benzina? Pana acum ne scadea doar febra.

"Oamenii de stiinta au descoperit o substanta care imbunatateste performantele motoarelor rachetelor. Pana de curand aceasta substanta a fost folosita numai de NASA. Din luna octombrie, anul 2006, aceasta substanta, sub forma unei pastile, a primit acceptul sa fie folosita si de oamenii obisnuiti.” Trebuia facut ceva. Consumau rachetele astea ceva de speriat pana in spatiu. O idee interesanta ar fi sa le faca pe GPL. Cred ca ar consuma mult mai putin.

Mapa de ploaie

Sa va mai spun si alte avantaje. Ridica performanta motorului, ridica numarul de octan, reduce zgomotul de motor, reduce depunerea funinginei, prelungeste viata bujiilor. Tot ce trebuie sa faceti este sa luati pastila la timp. Sau s-o bagati prin benzina. Inca nu e foarte clar. Lovitura de gratie a venit la final. Chiar aveam nevoie de niste pastile sa ne revenim din soc.

Cea mai fericita era domna care n-avea masina si nici nu vroia sa-si ia. „Oferta nu consta in a va vinde pastila. Ci trebuie sa-i faceti reclama. Pe strada sau pe net daca aveti posibilitatea. Trebuie sa cumparati de la noi mapa de prezentare, care costa in jur de doua milioane.

Ne mai trebuie datele de buletin pentru ca firma mama sa va plateasca direct acasa pentru munca depusa de voi aici. Nu-mi place sa promit marea cu sarea, dar puteti sa va alegeti cu cel putin 10.000 de dolari pe luna.” Dupa asta cu multi dolari, niste simple pastile nu ma mai salvau. Trebuia sa fiu bagat la terapie intensiva. Cei doi au fost foarte convingatori.

Rezultatul a fost cel scontat. Ne-am ridicat si am plecat. Ce sa facem cu atatia dolari veniti peste noapte? Noi vrem sa muncim pentru bani, nu sa ne imbogatim prea repede. (Pe net, daca vreti informatii suplimentare puteti sa scrieti la economiebenzina@yahoo.com)

BenZina Dumitrescu