Ravasul catre bacauan nu este un card cu antetul Guvernului sau al premierului. Dar este redactat taman in aceeasi perioada in care Calin Popescu Tariceanu avea o anume aplecare spre a trimite ravase. Cum un astfel de sistem de... corespondenta a creat in ultima perioada in Rominia o anume biletomanie, ne-am gindit sa-l facem cunoscut opiniei publice.

Diferenta dintre biletul coanei Nutzi si al posesorului Vlad din Onesti este ca ravasul acestuia din urma a fost pastrat cu mare drag sub... seaua de la un cochet Mitsubishi Marauder de culoare neagra, in timp ce al blondei ex-Cotroceni la... decolteul en coeur, generos de adinc si apetisant peste masura.

Care va sa zica si prin urmare, beletu' este, virgula salvatoare este, becherul (pardon, bikerul!) s-a autodemascat, iar semnatura intiiului volintir, cum s-ar zice a lu’ Calin, este. Odata facut public, asteptam reactia Marinerului. Parol, dom’le Mariner ca beletu’ e autentic.

Daca tii la gluma, la onoarea ta de Mariner, nu ne da in git ca pe volintir, ci bea o dusca la “Golden Blitz” si pentru noi!