Consilierii au fost nemultumiti in privinta proiectului de hotarare, din diverse motive. PRM-istul Doru Anca a spus ca de pe un asemenea obiectiv se poate obtine 200.000 lei pe vara, iar pretul de 2.460,20 lei/luna, de la care era anuntat ca se porneste licitatia, e o suma prea mica pentru cei 24.602 mp.

In plus, consilierul PRM a solicitat si prezentarea unui proces verbal de predare-primire de la fostul locator. Consilierul PNL Gabriela Ratz a fost de parere ca viitoarea societate care va gestiona strandul trebuie sa aiba posibilitatea de a desfasura si alte activitati conexe, chiar sa subinchirieze parti din strand, dar cu acordul Consiliului.

"In cazul in care nu ne informeaza, sa reziliem contractul unilateral”, a fost de parere Ratz.

Alti consilieri, in schimb, au observat faptul ca documentul „caiet de sarcini” care urma sa fie la licitatie, contine numeroase greseli. Corneliu Sarbu a aratat ca „este facut ca pentru un teren de 15 mp, pentru garaj”, in timp ce PSD-istul Cristian Matei a observat ca viitorul chirias era obligat sa... faca din strand o curte! „Trebuie sa privim mai profund, sa castigam niste investitii acolo. Sa nu mergem pe inchiriere, ci pe concesiune, pe proiecte de solutie. Varianta inchirierii e foarte simplista, sa castigam 26 de milioane (n.r. lei vechi) pe luna. Va garantez ca acela care va castiga inchirierea nu va investi nimic”, a spus Cristian Matei.

Primarul Tudor Stefanie a tinut cont de obiectiile consilierilor si a retras proiectul de pe ordinea de zi.