Directorii institutiilor deconcentrate ale statului ce au fost promovati in functii de PNL Sibiu vor participa in perioada urmatoare, alaturi de liderii filialelor din teritoriu, la intalniri cu cetatenii judetului, programate in principalele zone de dezvoltare.

“Scopul acestor discutii este acela de a explica cetatenilor programul politic al partidului, masurile administrative luate in perioada celor doi ani trecuti de la alegeri si de a-i familiariza cu liberalii care ii reprezinta in institutiile statului.

De asemenea, de a transmite membrilor PNL din teritoriu faptul ca acestia si proiectele lor se bucura de sustinerea logistica si sufleteasca a reprezentantilor din sefia organizatiei judetene”, a spus presedintele PNL Sibiu, Eugen Mitea.

Potrivit aceleiasi surse, vineri, 16 februarie, la Medias va avea loc o prima intalnire intre directorii sustinuti de liberali si primari, consilieri si simpatizanti ai partidului din zona de nord a judetului. “In perioada urmatoare vom organiza asemenea intalniri si la Agnita, Avrig, Sibiu si Saliste pentru a acoperi intreg judetul”, a mai spus Mitea.

Totodata, liberalii vor populariza in teritoriu principalele programe de finantare structurala europene, accesibile comunitatilor dupa aderarea la UE.