Un procuror de la Parchetul de pe langa Judecatoria Deta (judetul Timis) a fost grav ranit, dupa ce un autoturism aflat in trafic intr-o zona aglomerata din Timisoara a urcat pe trotuar, peste pietoni.

Accidentul s-a produs, la sfarsitul saptamanii trecute, pe strada stefan cel Mare din orasul de pe Bega, pe cand procurorul Gabriel Jean Moraru (43 ani) iesea de la o slujba religioasa (maslu) tinuta in Biserica din "Fabric" - cum este cunoscuta locuitorilor urbei.

Din primele verificari ale politistilor a rezultat ca vinovata de producerea accidentul ar fi o femeie, care s-a speriat de alarma unei Ambulante. Aflata la volanul unei Dacii, Dorina Popovici (42 ani) a facut o manevra prin dreapta directiei de mers si a intrat pe trotuar, lovindu-l in plin pe magistrat.

Purtatorul de cuvant al IPJ Timis, comisarul-sef serban Pittner, a declarat ca soferita este posesoare a permisului de conducere categoria B din anul 1991. "Dorina Popovici a condus autoturismul marca Dacia in directia b-dului Eroilor de la Tisa, iar din cauza neatentiei a parasit partea carosabila si a intrat pe trotuar, unde a surprins si accidentat un pieton", a mai precizat Pittner.

Victima accidentului se afla in prezent in afara pericolului.