Binecunoscutul fotbalist Gheorghe Hagi a fost implicat intr-un accident rutier in cursul dupa amiezii de ieri. Accidentul a fost provocat de Ilie Oprea, care conducea un autoturism marca Renault.

"La iesirea din parcarea hotelului Sport, soferul autoturismului Renault nu s-a asigurat, intrand in coliziune cu masina condusa de Gheorghe Hagi, care circula regulamentar”, a declarat purtatorul de cuvant al Politiei Rutiere Constanta, Marius Ghita. In urma efectuarii testului pentru stabilirea alcoolemiei s-a constatat ca nici unul dintre soferi nu consumase bauturi alcoolice.

Lui Ilie Oprea i-a fost retinut permisul, in vederea suspendarii pe o perioada de 60 de zile. In masina cu Hagi se mai afla si cumnatul acestuia. Din fericire, in accident nu a fost ranit nimeni. Gheorghe Hagi se afla la Constanta, printre altele, pentru a se intalni cu premierul Calin Popescu Tariceanu.

De altfel cei doi au vizitat impreuna casa in care primul ministru a copilarit, si care se afla la mica distanta de vila fotbalistului. Se pare ca aceasta intalnire nu a fost una tocmai norocoasa pentru Hagi.