Noroc cu blogurile liceenilor din zona noastra ca asa mai aflam si noi cum "se poarta” sa tratezi profesorii pe la liceu ca sa treci clasa. Nimerind pe blogul lui Zuzu, un fost licean din Campia Turzii, mai aflam cum sunt tratati profesorii de la liceele turdene. Actiunea s-a petrecut in luna ianuarie a acestui an, la Grup Scolar de Arte si Meserii "Dr.I.Ratiu”, dupa cum povesteste elevul nestingherit, dupa ce a vazut cu ochii lui intamplarea.

Profesorul zis "Umerasul” este batjocorit de elevi, care ii pun un burete ud pe scaun, apoi arunca in el cu obiecte si il ameninta. Scenele se incheie in final cand acesta incepe sa planga.

Intreaga poveste o puteti citi pe blogul lui Zuzu (http://zuzu21.blogspot.com) si o sa ajungeti probabil sa ii dati dreptate martorului la incident: unii liceeni chiar au nevoie de psiholog.

Elevele de gimnaziu isi cara pumni pentru baieti

Sapte eleve de la Scoala "Horea, Closca si Crisan” Turda s-au incaierat din pricina unui baiat. De fapt, conflictul era intre doua dintre ele, dar uneia ii sarisera si prietenele in ajutor. Politistii comunitari, fiind prin zona, le-au despartit pe fete si le-au condus la directiunea scolii pentru a se lua masurile corespunzatoare. Se pare ca problema va fi clarificata si cu parintii fetelor.