Cei trei consilieri din Campia Turzii au fost la o intalnire cu cativa oameni de afaceri straini, cu care s-a discutat posibilitatea unor investitii in zona Campia Turzii. Dupa intalnire, insa, cei trei au participat la o partida de pescuit pe lacul Bistret, langa Dunare.

Escapada piscicola s-a finalizat cu o captura de peste 200 de kilograme de peste, reusita pe lacul Bistret, al doilea ca marime din tara. Pescari cu experienta, Vasile Ignat si Virgil Campian au reusit fiecare cate o captura demna de mentionat. Daca Virgil Campian s-a mandrit cu un crap de aproape 10 kilograme, colegul sau, Vasile Ignat, a scos din apa un crap de...15 kilograme!

In schimb, Avram Gal nu a reusit sa se remarce, neavand experienta. „Eu le-am mancat numai capul la pesti, ca am facut o ciorba extraordinara dupa partida de pescuit. Gatesc foarte bine pestele in zona aia. Au facut o ciorba din capetele pestilor. Le-au bagat intregi, dar a fost foarte gustoasa”, a spus, razand, Avram Gal.

"Totusi, n-am facut drumul degeaba”, l-a completat Virgil Campian, aratand numerosii pesti care au umplut portbagajul masinii cu care s-a facut deplasarea.