Marti, apare la Baia Mare noua publicatie a cunoscutului ziarist Ioan Romeo Rosiianu. Publicatia este un saptamanal si se va numi "Necenzurat". Revista va cuprinde si doua suplimente, din care unul de sport ? Sport necenzurat ? si o sectiune dedicata investigatiilor, ce se va numi "Tacerea Maramuresului". Aparatura moderna, considera Rosiianu, va fi un atu al noii publicatii.

El a mai dezvaluit ca suplimentul de sport va deveni bisaptamanal si va acorda spatiu tuturor disciplinelor sportive. La fel, "Tacerea Maramuresului", va analiza indeaproape lucrurile despre care nu se vorbeste niciodata. "Pornim cu 3000 tiraj si speram sa se regleze. Fara nici o campanie, reusesc sa duc un ziar la 2.000.

Este exact ce am promis cand am plecat de la ?eStrada?", ne-a declarat Ioan Romeo Rosiianu.

In cursul anului trecut, I. R. Rosiianu a construit o echipa de tineri jurnalisti maramureseni cu care a reusit sa impuna publicatia "eStrada". "Ceilalti doi asociati au primit niste bani si mie mi s-a cerut sa fiu dragut cu anumite persoane, cu primarul Anghel. Am refuzat, desigur. O sa urmeze o serie de procese cu ei, am niste bani de recuperat" ? sustine Rosiianu.

Oricum ar fi, gazetarul baimarean a luat cu el echipa "eStrada" aproape in integralitatea ei.