Unul dintre ex-angajatii firmei SC Arena Com SRL Focsani, administrata pina in urma cu citiva ani de actualul viceprimar Neagu Nistoroiu, il acuza pe acesta din urma ca este implicat activ la firma sus-amintita. Toader Grigorica, de loc din Biliesti - Sasu, sustine ca a decis sa plece de la firma Arena, insa Nistoroiu a incercat sa-i puna piedici. "Oficial, Neagu Nistoroiu nu ocupa nici o functie la firma, insa el coordoneaza destule activitati. Cind a aflat ca vreau sa plec mi-a zis ca ma urmareste la firma la care ma voi duce si ma va da afara de acolo. M-a amenintat de mai multe ori.

Apoi, pina sa plec, mereu imi spunea mie si altor colegi sa nu zicem ca lucram la el, ci la Dan Minu (n. r. - administrator la SC Arena Com SRL). Si sotia dinsului, Mariana Nistoroiu (n. r. - manager la SC Arena Com SRL) a intirziat sa-mi predea actele pe care le-am cerut ca sa plec la alta firma.

Tot ea mi-a spus sa-i dau inapoi cei 800 de lei pe care mi i-a dat cindva drept ajutor de inmormintare, pentru ca am avut un deces in familie. Asta desi eu n-am cerut acei bani si nici n-am semnat vreun act ca i-am primit, insa m-ar bate Dumnezeu daca as spune ca nu mi s-a dat suma respectiva", ne-a declarat Grigorica.

Initial, viceprimarul Nistoroiu a dat de inteles ca nu-l cunoaste pe cel care-l acuza, insa a revenit spunind ca nu-l stie in detaliu:

"Asa cum va stiu, de exemplu, si pe dvs., asa il stiu si pe omul acela, pentru ca sotia mea lucreaza la Arena si ma mai duc pe la ea. Nu-l cunosc in detaliu, cu se ocupa ... Oricum, vorbeste prostii! Eu n-am nici o treaba cu firma respectiva. Nu vreau sa ma pun la mintea unui betivan. Munca mea de atita timp in societate ma recomanda altfel, nu cum spune el.

Poate ca i s-a facut rau de bine si a ales sa se duca la alta firma. Nu e nici o problema, se poate duce oriunde. Dar acest lucru nu ma priveste pe mine, deoarece va repet ca n-am nici o treaba cu firma in cauza", a replicat viceprimarul Neagu Nistoroiu. Toader Grigorica mai afirma ca si alti angajati au mai plecat de la firma respectiva, dar si ca altii intentioneaza sa faca la fel.

"Nu va vorbi nimeni despre ce e acolo, pentru ca le este frica. Eu m-am decis sa spun totul, pentru ca nu am mai suportat modul cum s-au comportat cu mine. Si nu mi-a convenit sa fiu amenintat de Nistoroiu, pentru ca nu are nici un drept", a incheiat Grigorica. (Cristi IRIMIA)