O cursa ilegala de masini s-a terminat tragic: un mort si trei raniti. Un tanar de 20 de ani a murit si alti trei sunt in stare grava la spital dupa ce masina in care se aflau a derapat si s-a izbit de un copac, in cursul noptii de duminica spre luni, pe DN 79 Arad-Oradea.

Accidentul a avut loc la 20 de kilometri de Arad, pe o portiune de drum drept, iar politistii prezenti la locul tragediei suspecteaza faptul ca tinerii ar fi participat la o cursa ilegala de masini. Masina in care se aflau patru tineri, trei baieti si o fata, a derapat si s-a izbit de un copac, iar unul dintre pasagerii aflati pe bancheta din spate a murit.

In zona a mai fost gasita o masina in care erau doi tineri care prezentau cateva zgarieturi. si aceasta masina s-a izbit de un copac de pe marginea drumului.

"In mod evident unul dintre conducatorii auto a vrut sa depaseasca, timp in care cel care era depasit a vrut, la randul lui, sa depaseasca, dar s-a speriat si a pierdut controlul volanului, dupa care a iesit in decor, unde s-a lovit de un copac. si cea de-a doua masina s-a oprit tot intr-un copac", a declarat inspectorul principal Doru Ivan, din cadrul Politiei Rutiere Arad.

Tinerii implicati in accident au fost transportati la Spitalul Judetean Arad. "Una dintre victime este in stare grava, cu traumatism cranian, in coma de gradul II, internata la ATI, iar celelalte doua sunt internate cu probleme ortopedice", a declarat Radu Jipa, medic ATI.

Autoturismele implicate in accident vor fi supuse unei expertize tehnice pentru a se stabili viteza cu care au rulat.