Judetul Sibiu este pentru partidul lui George Becali oaia ratacita, fiind ultima organizatie care mai trebuie organizata pana la alegerile parlamentare.

Dupa ce ante-penultimul sef de partid a plecat cu tot cu arhiva organizatiei, urmatorii lideri locali nu au putut aduna in totalitate listele cu organizatiile si membrii partidului. Din noiembrie 2006, Virgil Orlandea a fost numit direct prin semnatura sefului Stelei presedinte interimar, insa si el se plange de lipsa datelor.

"Problemele mari au fost dupa alegerile din 2004, cand presedintele de atunci a creat foarte multe probleme. Au disparut atunci o gramada de acte si tot timpul a trebui sa o luam de la capat”, explica Virgil Orlandea.

Pana acum, noua conducere a partidului a strans 30 de organizatii in Sibiu, insa ar mai trebui inca vreo 15. „Nu am dorit sa iesim in presa decat dupa ce realizam ceva. Am hotarat in Biroul Judetean sa facem alegeri pentru o noua conducere in luna mai. Pana atunci, trebuie sa ne organizam”, a mai spus Orlandea.

Europarlamentari de 52 de ani. Impreuna

PNG Sibiu a propus si doi posibili candidati pentru alegerile pentru Parlamentul European. Primul criteriu: limbile straine. „Noi i-am propus pe Monica Elena Masar si Adrian Pompiliu Stroia. Acestea au fost propunerile Biroului Permanent si au fost votate. Monica Masar are 23 de ani, este din Slimnic, vorbeste patru limbi straine si este absolventa a Facultatii de Stiinte Economice.

Adrian Stroia are 29 de ani stie si el doua limbi straine si a absolvit tot Facultatea de Stiinte Economice”, isi lauda euro-candidatii, presedintele Orlandea.