Un nou cartier rezidential se va ridica in Ploiesti, in zona cartierului Bereasca. Omul de afaceri libanez Mohammad Murad se pare ca se simte in largul sau in orasul nostru. Dupa ce autoritatile locale i-au dat pe mana construirea cartierului rezidential Eden, in apropierea Spitalului Judetean, o alta asemenea investitie abia a iesit din comisia de urbanism.

Un proiect de hotarare care sa aprobe planul urbanistic pentru un asemenea cartier va fi pe masa de lucru a consilierilor ploiesteni in sedinta de la finele acestei luni. Potrivit documentului cu pricina, pe suprafata de 32.546 de metri patrati situata in strada Lucernei nr.1 se va construi de catre firma Triumf Construct, cartierul rezidential “Flowers Valey”.

Firma Triumf Construct apartine omului de afaceri libanez Mohammad Murad, unul dintre cei mai bogati afaceristi din Romania, conform „Top 300“. Prin firma sa Perla Majestic Group a devenit proprietar pe hotelurile Select, Perla, Majestic din Mamaia, Majestic din Olimp, Cozia si Majestic din Jupiter si multe altele.

Complexul Coral Beach este un alt ansamblu rezidential al libanezului, situat pe litoral, la Mamaia.