Seful Serviciului Roman de Informatii si-a luat consilier un fost coleg de partid. Flaviu Predescu nu are nici un fel de experienta in domeniul serviciilor secrete. El si-a dat deja demisia din Consiliul Judetean Alba.

Directorul SRI, George Cristian Maior, isi completeaza echipa cu unul dintre fostii sai colaboratori din Alba. Este vorba despre consilierul judetean Flaviu Predescu (27 de ani), fost sef de cabinet al lui Maior pe vremea cand acesta era senator.

Predescu a demisionat ieri din functia de consilier judetean si a renuntat si la calitatea de membru al PSD, partid in care oricum nu avea zile bune din cauza neintelegerilor pe care le avea cu presedintele organizatiei judetene, Ioan Rus. Fostul consilier judetean a fost, de altfel, implicat intr-o altercatie cu unul dintre liderii TSD Alba.

El nu a dorit sa comenteze motivele pentru care a demisionat si nu a dorit sa confirme daca a obtinut o functie in cadrul SRI.

Directorul SRI, George Cristian Maior, isi completeaza echipa cu unul dintre fostii sai colaboratori din Alba. Este vorba despre consilierul judetean Flaviu Predescu (27 de ani), fost sef de cabinet al lui Maior pe vremea cand acesta era senator.

Predescu a demisionat ieri din functia de consilier ju-detean si a renuntat si la calitatea de membru al PSD, partid in care oricum nu avea zile bune din cauza neintelegerilor pe care le avea cu presedintele organizatiei judetene, Ioan Rus. Predescu nu a dorit sa comenteze motivele pentru care a demisionat si nu a dorit sa confirme daca a obtinut o functie in cadrul SRI.

"Da, am demisionat de la Consiliul Judetean Alba, astazi. Acum urmeaza sa imi depun demisia si din PSD, deci este ca si cum as fi depus-o deja. Nu as dori sa va spun motivul, cel putin deocamdata" a spus el.

Surse din anturajul sau au declarat, insa, ca Predescu va ocupa incepand de luni functia de consilier pe probleme de imagine si de comunicare al directorului SRI, George Maior. De altfel, Predescu era "in carti" pentru un asemenea post inca de la numirea lui Maior ca sef al Serviciului Roman de Informatii, insa procedura a durat cateva luni.

Conflictele cu presedintele filialei PSD, Ioan Rus, au dus la marginalizarea in partid a lui Predescu, cu toate ca a fost unul dintre cei mai activi membri ai organizatiei.

Demisia lui Predescu din functia de consilier judetean da posibilitatea PSD sa numeasca pe altcineva in aceasta functie. Urmatoarea pe lista de la alegerile lo-cale este Mihaela Deheleanu.

Curiculum Vitae

Flaviu Predescu a absolvit Facultatea de Drept din cadrul Universitatii

"1 Decembrie 1918" din Alba Iulia si a obtinut un masterat in comunicare politica si politica la scoala Postuniversitara "Ovidiu sincai" din Bucuresti. In ultimii ani, Predescu a detinut functii de conducere in cadrul organizatiei de tineret a PSD, de unde a fost schimbat.