Doina Harda va candida din partea PSD la viitoarele alegeri locale pentru functia de primar al municipiului Alba Iulia. Decizia a fost luata la conferinta municipala a PSD, desfasurata la sfarsitul saptamanii trecute.

Doina Harda este consilier local si este considerata unul dintre cei mai aprigi adversari ai actualului primar Mircea Hava (PD). Candidatul PSD si-a conturat de cateva luni un discurs agresiv la adresa primarului.

In cursa interna din PSD pentru desemnarea candidatului la Primarie s-au mai inscris doua persoane, care insa nu au fost votate de delegati.

Consilierul Doina Harda a fost si singurul candidat pentru un nou mandat in fruntea organizatiei municipale, pe care, firesc, l-a si castigat.

Conferinta municipala a PSD Alba a inceput cu discursul presedintelui filialei, Ioan Rus, care a criticat dur Alianta DA si reprezentantii acesteia de la nivel judetean.

In fata unei audiente disciplinate, presedintele organizatiei municipale, Doina Harda, a contabilizat toate pierderile suferite de organizatie de la conferinta din urma cu doi ani, enumerand o parte dintre cei care au trecut pe la alte partide sau chiar au murit.

De altfel, delegatii chiar au fost rugati sa tina si un moment de reculegere pentru un coleg decedat anul trecut.

CV

Doina Harda este arhitect si director general al SC Proiect Alba, una dintre cele mai cunoscute firme de profil. Ea a mai candidat o data pentru fotoliul de primar al muncipiului Alba Iulia, din partea Aliantei pentru Romania, insa fara succes.