Giurgiuvenii s-au plans ca preturile practicate de taximetristi sunt prea mari. Si ca, soferii nu elibereaza bonuri. In urma sesizarilor, prefectul a decis sa controleze la sange activitatea de taximetrie, el cooptand in razboiul ]mpotriva taximetristilor reprezentanti ai tuturor organelor de control din judet.

Sesizarile cetatenilor au fost facute doar verbal, sustine prefectul, motiv pentru care nu exista nici o urma a acestora. Cert ramane doar faptul ca Norut Stanisteanu a emis un ordin prin care infiinteaza o comisie mixta de control. Din aceasta comisie vor face parte reprezentanti ai Garzii Financiare, Politiei, Prefecturii, Metrologiei, RAR-ului, dar si din partea Protectiei Consumatorului.

Prefectul, referindu-se la situatia taximetriei din Giurgiu a declarat ca "este extrem de necesar un astfel de control, mai ales in conditiile in care majoritatea giurgiuvenilor se plang tot mai des de neregulile aparute in activitatea de taximetrie, ca nu se elibereaza bonuri fiscale, ca preturile practicate sunt considerate mult prea mari in comparatie cu cele din alte orase etc."