Dintre acestea mai fac parte fostul vicepresedinte Ion Serban, fostul presedintele al PNG Focsani, Vasile Corchi, si Cristian Zirna, fostul presedinte al organizatiei de tineret, care a fost numit in aceiasi functie la taranisti. "Noi am venit la PNTCD datorita ideologiei si pentru ca vrem sa facem treaba", a declarat Dan Avram, in cadrul unei conferinte de presa. Acesta a spus vrea

sa aduca 2.000 de membri si sa faca organizatii in toate localitatile judetului. Carmina Corbeanu, presedintele comisiei interimare care ii conduce pe taranistii vrinceni, a afirmat ca s-a inceput relansarea

organizatiei. "Procesul de relansare al partidului trebuie sa inceapa cu structurile interne, prin organizarea de departamente si atribuirea de sarcini, precum si relansarea organizatiilor locale", a declarat Carmina Corbeanu. Aceasta a anuntat ca odata cu reactivarea structurilor din teritoriu vor fi stabiliti si candidatii de la alegerile locale de anul viitor.

"Mizam pe o buna colaborare cu PNL si AP. Dar nu intentionam sa avem o politica agresiva fata de nici un partid", a spus profesoara Carmina Corbeanu. La rindul sau, Lilian Ilie, presedintele PNTCD Focsani, a afirmat ca noii veniti nu vor sa ocupe functii, ci sa se implice in activitatea organizatiei, mai exact sa munceasca.

In alta ordine de idei, profesoara Carmina Corbeanu a anuntat ca taranistii vor organiza miine simpozionul "Invatamintul incotro". Discutiile vor avea loc la Casa de Cultura din Focsani, incepind cu ora 11.00. (M. B.)