ZIARUL de Sibiu, TV Sibiu, Radio Sibiu: 300% Sibiu

ZIARUL de Sibiu isi mareste familia. Noul slogan „300% Sibiu” se refera la cele trei directii mass-media pe care vom incerca sa le acoperim. ZIARUL de Sibiu, TV Sibiu si Radio Sibiu vor aduce in casele dumneavoastra informatiile locale de care aveti nevoie. TV Sibiu se va relansa in data de 2 aprilie cu un program complet nou, axat in principal pe informatie.

Radio Sibiu va urma peste doua saptamani sa emita informatii in stil „ZIARUL de Sbiu”.

Surpriza radioului va fi pentru inceput un matinal inedit. In plus, in fiecare ora va aduce cele mai importante informatii. ZIARUL de Sibiu isi va continua si el drumul spre care a pornit: conturarea unui public tinta constituit din sibienii pentru care informatia conteaza.

Principalele programe ale postului TV Sibiu vor fi buletinele de stiri, care vor contine cel mai mare numar de titluri din televiziunile locale sibiene si un talk-show saptamanal, care este conceput intr-un format extrem de atractiv si de inedit pentru presa locala sibiana.

TV Sibiu se doreste a fi o televiziune locala, in adevaratul sens al cuvantului, care sa promoveze valorile sibiene ignorate in ultimii ani ai presei audiovizuale sibiene. Echipa este formata exclusiv din tineri, cu o medie de varsta in jur de 25 de ani. Tineretea si profesionalismul acestei echipe va aduce un suflu nou in presa sibiana.

Principalul avantaj al ZIARULUI, televiziunii si radioului va fi acela ca se adreseaza exclusiv sibienilor, intr-o grila de programe in care sa se poata regasi oricine. Emisiunile TV Sibiu vor incerca sa aduca ceva nou in grila programelor televiziunilor locale.

Pas in teren

Emisiunea urmareste in principal competitiile sportive in curs de desfasurare, mai ales a echipelor care au sanse reale la atingerea unor performante de exceptie pentru judetul Sibiu. In afara competitiilor, emisiunea are un caracter de ancheta, mai ales in ceea ce priveste nerealizarile sau neregulile din sportul sibian.

In cazul emisiunilor ce au in centrul atentiei competitiile intereseaza mai mult desfasurarea lor decat comentariile de pe margine.

Noua ne pasa

Pe langa cazurile solitare, care vor fi urmarite doar in cazul unui subiect ce ofera detalii iesite din comun, emisiunea se axeaza pe fenomenul social, mai degraba decat despre caz in sine. Emisiunea poate fi realizata si in urma unei anchete tip vox-pop realizata pe strada, cu subiecte solicitate de multime.

Importanta este comunicarea cu telespectatorul, fie prin intermediul unui telefon anuntat permanent in emisiune, fie prin intermediul scrisorilor trimise la adresa redactiei sau prin e-mail. Emisiunea poate fi transformata intr-un mic "justitiar" al sibienilor care se confrunta cu diferite probleme de natura sociala.

Deasemenea, pot fi folosite foarte multe reportaje, cu caracter util pentru populatie. „Nu spunem ca vom reinventa televiziunea, ci ca ne dorim sa facem o redactie profesionista in Sibiu. Sunt sigur ca in scurt timp, sibienii isi vor da seama de asta”, spune directorul de programe al TV Sibiu, Bogdan Brylynski.

Echipa ZIARUL de Sibiu

Propunerea de a realiza emisiunile de la TV Sibiu si Radio Sibiu a fost acceptata de echipa ZIARULUI de Sibiu dintr-un singur motiv: am crezut ca putem face mai mult. Daca pana acum am putut demonstra ca putem face presa scrisa si am putut sa ne batem direct cu concurenta, credem ca vom reusi si aici.

Ne-am propus sa facem un efort cu 300% mai mare, pentru ca sibienii sa beneficieze de informatii cu 300% mai bune calitativ. Asa cum v-am obisnuit, nu dorim sa ne felicitati. Criticati-ne, pentru ca doar asa putem sti unde gresim.

Echipa 300% Sibiu