Dupa ce vara trecuta patronul Universitatii Craiova, Adrian Mititelu, a facut o vizita la mare si a lovit o masina in parcarea hotelului Rex, iata ca acum un alt patron din lumea fotbalului se crede mai presus de lege. In cursul zilei de ieri, la ora 10.40, Cornel Gheorghe Penescu, patronul FC Arges, aflat la volanul unui Mercedes, a dorit cu tot dinadinsul sa arate ca el e cel mai tare.

Astfel, in timp ce se deplasa pe DN 3, intre localitatile Constanta si Basarabi, patronul clubului de fotbal a fost oprit de doua ori de un echipaj al politiei din cauza vitezei prea mari. Acesta a refuzat insa sa se legitimeze, si a plecat de langa agentul de circulatie. La intrarea in Basarabi fost prins din urma de politisti, autoturismul sau fiind blocat in trafic.

Pentru depasirea vitezei, Penescu a fost sanctionat cu 6 puncte penalizare, si pentru ca a refuzat controlul s-a dispus suspendarea permisului auto pe o perioada de 30 de zile. Decizia l-a suparat pe patronul FC Arges, care a inceput sa adreseze injurii la adresa agentilor.

"Ghinionul lui a fost ca DN 3 era supravegheat cu 2 aparate radar, la unul inregistrand 124 de km/h, si la celalalt 131 km/h. Iar de munca era echipa de „pitt-bulli” a SPR Constanta, care nu s-a lasat intimidata de amenintarile aduse”, a declarat purtatorul de cuvant a SPR Constanta, inspector Ciprian Sobaru.

Pentru expresiile jignitoare adresate politistilor, Penescu a primit o amenda in valoare de 500 de lei, totalul amenzii fiind de 1007 lei.