Trei strazi din Breaza au inceput din nou, sa alunece la vale, in ciuda consolidarilor recente, efectuate de catre Primarie. Alunecarile de teren s-au reactivat dupa ce precipitatiile din urma cu aproape doua saptamani au atins in jur de 50 de litri pe metrul patrat, in mai putin de 48 de ore. Strazile Colinei, Ocinei - Surdesti si Sulfinelor sunt serios afectate de alunecari.

O crapatura in pamant, de peste 25 de metri lungime si aproape 10 metri latime, s-a format deja pe strada Surdesti si ameninta sa afecteze o gospodarie. Exista pericolul ca drumul spre Cartierul Surdesti sa nu mai poata fi practicabil.

De asemenea, in pericol sa fie inghititi de pamant, sunt si stalpii liniei de 110 KV, care alimenteaza localitatea Adunati, deoarece acestia se afla chiar pe malul care se surpa. Localnicii spun ca Primaria a incercat sa faca ceva cu bani putini, dar insuficient. Si strada Sulfinelor este aproape rupta in doua, iar oamenii au inceput sa care moloz si pietris pentru a umple golul.

Primarul George Maracineanu se arata si el neputincios in lupta cu natura si spune ca doar cu un ajutor financiar consistent din partea Guvernului s-ar putea efectua lucrari de buna calitate si sigure, pentru oprirea alunecarilor de teren din zona.