Justitia din Vrancea, intre optimism si pesimism

de Corneliu Condurache     Ziarul de Vrancea
Sâmbătă, 1 ianuarie 2005, 0:00

Asa cum ati putut citi in editiile Ziarului de Vrancea din aceasta perioada, fostul secretar al Prefecturii - functie asimilata intre timp inca uneia de subprefect al judetului - a evoluat de la pozitia de inculpat propus pentru arestare preventiva la cea de achitat la fond de catre Judecatoria Focsani.

Asta dupa ce soferul sau primise pedeapsa de sase luni cu suspendare pentru complicitate la furt, in timp ce
complicele lipsea cu desavirsire! Privita din acest unghi, solutia din vinerea mare pare a fi una cu darul de a le oferi sperante optimistilor dispusi sa vada in respectiva sentinta semne ale intrarii in normalitate a justitiei de pe aceste meleaguri.

Daca ia, insa, cineva in calcul gravitatea faptei celui care administra in judet bunurile trimise din rezerva de stat unor vrinceni batuti de soarta si constata ca s-a ajuns in ridicola situatie ca intr-o astfel de conjunctura speciala sa nu fie convertite in pedeapsa nici o luna de
zile la zece conserve (in vreme ce plevusca este de regula sanctionata mult mai drastic pentru gainarii neinsemnate) nu-i exlclus ca analistul cu pricina sa fie cuprins brusc de un iremediabil pesimism.35 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Miercuri