Aparut pe piata presei timisorene in urma cu un an, saptamanalul Cronica de sud-vest, apartinand omului de afaceri Georgica Cornu, si-a intarit considerabil echipa redactionala prin angajarea jurnalistului Ino Ardelean.

Ramas pe drumuri dupa ce a fost "epurat" de la Evenimentul zilei, Editia de vest, Ino Ardelean - ziarist care a fost agresat violent, in urma cu trei ani, de persoane care au ramas necunoscute pana si Politiei - a acceptat propunerea amicului sau Tiberiu Kiss, managerul general al gazetei, de a pune umarul la sporirea tirajului si atragerea de noi cititori catre Cronica de sud-vest.

Implantul jurnalistic se pare ca va da roade nu peste mult timp, cand Georgica Cornu, care este si liderul mediului de afaceri local din postura de presedinte al Camerei de Comert, Industrie si Agricultura Timisoara, isi va anunta candidatura la functia de primar al municipiului de pe Bega.

Deocamdata milionarul Cornu, care nu se fereste sa spuna ca firmele sale de constructii lucreaza cu credite de peste 30 milioane de euro de la banci, evita un raspuns clar atunci cand este intrebat daca, in viitorul apropiat, se vede in fotoliul de primar al Timisoarei. In schimb, proaspatul sau angajat, Ino Ardelean, a luat, deja, in vizor administratia locala, criticand dur, in editoriale consecutive, echipa edilitara condusa de primul gospodar al urbei.

Ce ascund aceste atacuri succesive la adresa primarului Gheorghe Ciuhandu, venite din partea unui jurnalist obisnuit cu dedesubturile campaniilor de presa, vom trai si vom vedea...