Numai ca, in loc sa dea raspunsuri clare si fara echivoc cit mai multor intrebari, amintita intilnire cu jurnalistii a avut nedorita caracteristica razbatind din toti porii sa ridice cert si mai multe semne de intrebare.

Aparitia la sfirsitul saptaminii trecute, printre persoanele avind legaturi cu indivizii acuzati de trafic si consum de droguri a fiicei unui politist, (indiciu descoperit mai curind de ziaristi prin "metode specifice" decit oferit, cum ar fi fost normal, ca informatie din partea celorabilitati sa o furnizeze) a transformat, practic, intentia sefului DIICOT Galati de ieri intr-o incercare stingace de disculpare a respectivei domnisoare. Fara indoiala, solidaritatea de breasla sau chiar sensibilitatea fata de situatia deosebita in care se afla un coleg poate fi inteleasa. Dar tratamentul diferit al unor persoane ce pot oferi cel putin indicii importante intr-un dosar precum cel in discutie, in functie de criteriile susmentionate devine greu, daca nu imposibil de acceptat.

Desigur, domnisoara despre care-i vorbanu-i imposibil sa nu aiba nici o tangenta cu infractiunile din noul dosar al drogurilor din Vrancea. Modul in care se incearca, insa, distantarea sa de lucruri evidente, dar si disculparea ei prin aplicarea unui tratament vadit diferit numai pentru ca este odrasla de politist, capata nuante de-a dreptul suspecte.