Compania Petromservice a ramas fara conducere, dupa ce primul om de la varful sau a demisionat. Directorul general, Sorin Mihai a parasit prin demisie primul fotoliu de la varful societatii dupa ce, mai multe saptamani la rand, zvonulrile despre posibilele certuri intre el si Sorin Ovidiu Vantu, au circulat cu frecventa mare prin judetul nostru.

Fostul director general al Petromservice este membru al Partidului Democrat si despre el se aude ca ar fi favorit pentru a candida din partea acestei formatiuni la functia de primar al Ploiestiului.

Demisia lui Sorin Mihai survine la scurt timp dupa ce la Viena s-ar fi semnat un protocol aproape secret intre OMV Petrom si Petromservice, document prin care compania Petrom va prelua de la Petromservice aproape 7000 de salariati.

Unii sustin insa ca retragerea n-ar avea asemenea motivatie, ci mai degraba ar fi fost ticluita cu mai mult timp in urma, dupa ce liderii democrati s-ar fi hotarat sa-l propuna pe Sorin Mihai drept contracandidat al actualului primar al Ploiestiului la alegerile locale de anul viitor si ca Mihai ar fi inceput sa-si pregatesca debutul politic prin implicarea in proiecte media.