Despre parerile - atit cele ale votantilor, cit ale alesilor - in legatura cu aceast demers puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, iar subiectul va fi unul dintre cele aprig dezbatute pe diverse canale media sau, pur si simplu, in discutiile obisnuite ale romanilor, ceva vreme de azi incolo.

Cum va afecta hotarirea legislativului de ieri mersul treburilor de zi cu zi pe la noi prin judet, vom vedea. Deocamdata e greu sa nu observam ca-ntr-o declaratie de ieri, de plida, deputatul George Baesu al Partidului Social Democrat il lauda din toti rarunchii pe Calin Popescu Tariceanu, seful de partid al liberalului Nini Sapunaru.

Sau ca Marian Oprisan a inceput sa fie super-relaxat pe la termenele dosarului penal instrumentat de procurorii anticoruptie, in care-i inculpat.

Iar daca astea si altele din aproximativ acelasi registru din ce in ce mai multe si mai vizibile au sau nu vreo legatura cu hotarirea adoptata ieri, cu votul a 322 parlamentari, de Camerele reunite la Palatul Parlamentului, ramine sa apreciati dumneavoastra.