"Avem puterea de a cistiga"

Universitatea va disputa intr-o saptamina trei jocuri extrem de importante. Primul test va fi simbata impotriva lui CFR Timisoara, dupa care „Sepcile rosii" o vor intilni acasa pe Resita, iar apoi va avea loc derbiul cu Rimnicu Vilcea.

In cazul unor succese in urmatoarele trei partide, promovarea in prima liga ar fi intr-o buna masura jucata, fapt recunoscut si de tehnicianul Adrian Falub: „Ne asteapta trei meciuri foarte importante, intr-o saptamina in care ne-am putea atinge si obiectivul", a declarat tehnicianul, care este increzator in fortele elevilor sai: „Sintem obligati sa invingem Timisoara si ne sta in putere, cu toate ca din nou avem mari probleme de lot".

Presedintele clubului, Lucian Danciu, crede, de asemenea, intr-un succes al clujenilor. Mai mult decit atit, oficialul este de parere ca formatia clujeana va incepe din nou sa evolueze la parametrii maximi: „Echipa este in grafic. Nu ma intereseaza spectacolul, ci victoria, si cred ca baietii vor da din nou drumul la joc.

Inceputul returului seamana foarte mult cu inceputul campionatului. Speram ca si continuarea sa fie aceeasi", a conchis presedintele.

Mari probleme in defensiva

Absentele numeroase nu sint o noutate la Universitatea, insa par sa nu se mai sfirseasca. O data cu convocarea la echipa nationala, Cordos a lasat vacant postul de fundas central. Cum Iodi este suspendat, Somcherechi va face cuplu in aparare cu Park, dar Falub nu va avea la dispozitie nici un fundas de rezerva.

Cel care ar putea suplini golul este Andrei Muresan, fotbalist care a mai evoluat in trecut ca aparator. Pe stinga, Kim a fost mediocru in jocul cu Oradea, iar Taut revine dupa o lunga perioada de inactivitate. In atac, Sabo si Suciu sint accidentati, dar exista premise pentru reintrarea lui Negrean.

In aceste conditii, iata cum ar putea arata prima partitura in confruntarea de simbata: Moldovan - Ungurusan, Somcherechi, Park, Kim - Ghindaru, Dolha, Savu - Goga, Negrea, Bus.

Tintesc cele 3 puncte

Desi va intilni liderul la zi al campionatului, CFR Timisoara vizeaza obtinerea tuturor punctelor puse in joc, pentru a trata cu mai multa liniste partidele care urmeaza. „Ne asteapta un meci dificil, cu o echipa care isi propune promovarea. Universitatea are citiva fotbalisti experimentati, care pot face diferenta in teren. Ghindaru si Sabo sint doi dintre ei.

Cu toate acestea, ne dorim toate punctele puse in joc, pentru a nu ajunge intr-o zona fierbinte. Vom face tot ce ne sta in putinta pentru a cistiga", a declarat pentru Monitorul de Cluj Alin Artimon, antrenorul gazdelor. La fel ca Universitatea, timisorenii se confrunta cu probleme de efectiv.

Astfel, pe linga suspendatul Grigore, sint accidentati Straut, Radoi si Dragalina, dar tehnicianul timisorean este increzator in recuperarea lor.

LIGA II, SERIA II, ETAPA A XXV-A

Auxerre Lugoj - Unirea Dej

FC Tirgoviste - Minerul Lupeni

Apulum Alba Iulia - Poli II Timisoara

FC Baia Mare - IS Cimpia Turzii

FC Caracal - Dacia Mioveni

FC Bihor - Corvinul Hunedoara

Building Vinju Mare - Gaz Metan Medias

FCM Resita - Rimnicu Vilcea