Anuntul a fost facut, ieri, la Ploiesti, intr-o conferinta de presa, de catre deputatul Marcu Tudor. Parlamentarul PRM a anuntat ca se pregateste o lege care sa ii interzica lui Traian Basescu sa mai candideze pentru functia de presedinte al tarii: “Nu isi va da demisia pentru ca stie ca in cazul acesta alegerile vor putea fi organizate peste trei luni.

In acest timp noi, parlamentarii, vom modifica Legea Referendumului si vom aproba o lege care sa ii interzica lui Traian Basescu sa mai candideze“.

Presedintele filialei PRM Prahova, Adrian Maracineanu, a comentat referitor la mitingul organizat la Bucuresti de catre sustinatorii lui Traian Basescu: “Mitingul a fost organizat de PD, pentru ca era nevoie ca oamenii sa ii ceara presedintelui Basescu sa nu demisioneze. Populatia e manipulata si nu vede ca el a incercat sa dezbine Romania“.

Maracineanu i-a felicitat pe parlamentarii PRM pentru “pozitia verticala si consecventa la votul dat in plenul camerelor reunite“. “Din pacate.

O parte din populatie nu a remarcat decat faptul ca Basescu, la un sprit la Golden Blitz, sau vice-versa, la un dans pe o terasa, mai mangaie doi copii pe crestet si-i boteaza, intr-un hahait continuu si dezagreabil, se mai urca baut la volan, intr-un cuvant, pentru unii: «Frate, e d-al nostru!» Nu toti romanii au remarcat sforile trase pentru crearea partidului unic - PD“, a mai spus seful PRM Prahova.