A putut fi vazut astfel un consilier focsanean local, nu doar cadru didactic, ci chiar incadrat in Inspectoratul Scolar Judetean pe postul cu denumire pompoasa de "expert in educatie" abtinindu-se la votul pentru proiecte de hotarire ce prevedeau acordarea de fonduri din partea municipalitatii in vederea organizarii unor concursuri scolare!

Justificarea pe care ar putea-o folosi consilierul local membru al Partidului Democrat, Apostu Croitoru, pentru ca despre el este vorba, s-ar referi, probabil, la stiuta si mult mediatizata in aceste zile disciplina de partid, deoarece se pare ca si colegii sai de formatiune politica au procedat la fel.

Cit este de intelept un astfel de comportament al doamnelor si domnilor consilieri despre care-i vorba, ramine sa apreciati fiecare dintre dumneavoastra. Cum la fel se pot pune in discutie indoieli si in legatura cu refuzul unei majoritati a acelorasi alesi focsaneni de a acorda la ultima intilnire spatiul unui fost punct termic drept sediu pentru o biblioteca in cartierul SUD.

Faptul ca o parte din amintita majoritate s-a lamurit abia ieri ce gafa a comis, cu ocazia deplasarii la stadion intr-o actiune de imagine, cind a vazut efectiv locul cu pricina, face inutil orice comentariu. Astia ne sint alesii, cu ei sintem nevoiti sa defilam. De suspendat, deocamdata, dupa cum putem constata, nu poate fi vorba decit pe la niveluri mult mai inalte.