Fericitii cistigatori ai premiilor puse in joc de Monitorul de Sibiu in cadrul concursului „Sibianul anului 2006" au intrat, ieri, in posesia premiilor promise. Fie ca a fost vorba despre 100 de lei, 500, 1.000 sau chiar 3.000 de lei, cistigatorii s-au bucurat de banii primiti.

Cea mai fericita a fost doamna Doina Barbat, care a luat marele premiu. Ea a impartit fericirea cu fiica sa, careia norocul i-a harazit un premiu de 1.000 de lei.

Marea cistigatoare

Ieri dupa-amiaza, redactia ziarului Monitorul de Sibiu a fost luata cu asalt de cistigatorii premiilor puse in joc in cadrul concursului "Sibianul anului 2006". Marea cistigatoare a celor 3.000 de lei s-a lasat putin asteptata. Doina Barbat a ajuns ceva mai tirziu la sediul nostru, insotita de fiica dinsei, Adina Lupean, care, culmea surprizei, este cistigatoarea unui premiu de 1.000 de lei. Cele doua doamne au marturisit ca nu le-a venit sa creada ca intr-adevar au cistigat.

"Am aflat despre cistig de la prieteni. De fapt, eu am trimis peste 350 de taloane, care au fost adunate impreuna cu mai multi vecini. Asa ca trebuie sa impartim cistigul. La fel si fiica mea, a strins taloanele impreuna cu colegele de la munca. Sincer, nu am crezut ca la astfel de concursuri chiar se iau bani, dar, spre marea noastra fericire, ne-am inselat", povesteste marea cistigatoare. Cele doua femei inca nu s-au gindit cum vor imparti banii, dar cu siguranta vor incepe cu o petrecere in toata regula.

Bine primiti

Si sibienii care au cistigat premii mai mici s-au bucurat la fel de mult de banii primiti. Desi unii dintre ei au completat zeci de taloane, si au cistigat doat 100 de lei, oamenii au iesit din redactie cu zimbetul pe buze.

Unul dintre sibienii recunoscatori pentru suta primita este Ioan Pria. In virsta de 83 de ani, barbatul a povestit ca citeste Monitorul de foarte multi ani, si ca s-a gindit sa participe si in acest an la concurs, dupa ce anul trecut a cistigat un abonament. Banii i-au prins foartre bine, pentru ca pensia mica, pe care i-o da statul dupa o viata de munca, de abia il ajuta sa supravietuiasca.

Premiile Monitorului

Marele premiu pus in joc de Monitorul valoreaza 3.000 de lei. Alti trei cistigatori au intrat in posesia a cite 1.000 de lei. S-au acordat, de asemenea, doua premii de cite 500 de lei zece premii de cite 100 de lei fiecare si 20 de premii constind in abonamente pe o perioada de trei luni la Monitorul de Sibiu. Sibianul cu cele mai multe taloane trimise a luat 2.000 de lei.