Presedintele PD, Emil Boc, a iesit ieri din spital la brat cu sotia sa si insotit de presedintele Consiliului Local, medicul Florin Stamatian. Boc a coborat pe picioarele sale de la etajul 3 al Spitalului Municipal, loc in care a fost internat 3 zile, dupa ce a fost operat de urgenta de apendicita, sambata seara.

El a fost "petrecut" de mai toti angajatii spitalului, care s-au adunat ca la spectacol in holul institutiei. Boc s-a aratat multumit de dotarile unitatii medicale si a spus despre doctorii care l-au operat ca sunt "adevarati profesionisti", dar a precizat ca exista loc si pentru ameliorarea conditiilor din spital.

Pe perioada in care a stat internat, primarul a avut mai multi colegi de salon. "Ne-am spus fiecare bolile, ne-am incurajat inainte si dupa operatie", a declarat Boc, care a mai precizat ca a tinut departe de el reclamatiile si problemele administrative.

Boc a mai spus ca principalul lucru de care se va ocupa in continuare este de a "pune capat regimului despotic" instituit de cei 322 de parlamentari-despoti care au incalcat flagrant, in viziunea sa, Constitutia tarii si Legea referendumului. In zilele urmatoare, Boc va sta acasa, urmand sa isi exercite atributiile doar atunci cand viceprimarii nu pot semna in locul sau.

Cu toate acestea, primul loc in care s-a oprit dupa ce a iesit din spital a fost la Primarie, ca sa vada cum au decurs lucrurile in lipsa lui.