“Nu cunosc niciun domn Stanescu” le spunea in urma cu o luna primarul Stavarache alesilor locali. Numai ca presa locala a dezvaluit concediul “intimplator” al edilului in Tenerife cu Marin Stanescu, reprezentantul unei firme care a supt milioane de Euro de la CET.

Impreuna si cu Marius Stanila, cumnatul primarului, director la CET si seful comisiei unde firma reprezentata de Stanescu a cistigat. Pentru ca au dezvaluit adevarul, Romica ameninta ziaristii cu Tribunalul. Cu doua exceptii, consilierii-papagali s-au facut ca ploua.

Consilierul Petrica Munteanu”Stiu ca toata lumea se asteapta sa-l interpelez pe domnul primar in legatura cu excursia in Tenerife. Problema e nu ca m-a mintit pe mine sau pe 23 de consilieri, ci ca a mintit doua sute de mii de bacauani. Nu ma simt ofensat, mai ales ca nu este singura minciuna a domnului primar.

A promis in urma cu 2-3 sedinte ca va aduce bugetul Mesagerului, pentru ca bacauanii trebuie sa stie cat ii costa acea fituica electorala. Mi-e greu sa ma exprim, domnule primar, sunt sigur ca va este foarte rusine pentru ce ati facut“.

Primarul Stavarache s-a aparat lamentabilmentionind ca se incearca crearea unei imagini false si ca se va intalni in instanta cu ziaristii care i-au adus acuzatii referitoare la sejurul in Tenerife.

George Bogatu: „De la preluarea CET de catre CL nu s-a acordat atata atentie negative de cind cumnatul dvs e director. Observ ca la CET anumite lucruri nu se desfasoara normal, am auzit ca acest domn Stanila face si desface totul acolo. Ar trebui gasita o cale sa i se ofere alta functie, daca se doreste asa de mult sa fie pastrat acolo, dar nu cu putere de decizie.

Pe domnul Dragusanu il rog sa renunte la rolul decorativ pe care il are in prezent, sa preia fraiele, pentru ca dansul stie ce sa faca acolo, cunoaste foarte bine situatia“.

Interesant si, mai ales, grav e ca o serie de consilieri care pretind ca reprezinta interesele bacauanilor se prefat a nu vedea mizeriile si minciunile primarului. E de ajuns sa citam nume ca Placinta, Raducan, Mironescu, Popescu, Pintilie, Craciun, Blagan, indiferent de culorea politica, papagali declarati prin atitudine gruparii Stavarache.