44 de colectii, 200 de manechine sunt asteptate in acest an, la editia aniversara Raiffeisen Exclusive Romanian Fashion Week. Festivalul de moda se va desfasura intre 8 si 10 mai, la Sala Sporturilor din Iasi. Organizatorii mizeaza pe prezenta a cel putin 3000 de spectatori.

Organizatorii au decis ca editia din acest an a festivalului se va desfasura pe patru sectiuni. "Designeri romani" se adreseaza creatorilor individuali care isi semneaza propriile creatii. „Made in Ro“ este dedicata firmelor de vestimentatie de pe piata romaneasca. „Noua generatie“ vizeaza tinerii designeri s-au lansat deja in moda.

Sectiunea „Lenjerie“ se adreseaza firmelor care produc si comercializeaza lenjerie.

Atractia evenimentului o vor reprezenta cu siguranta, colectiile pentru toamna-iarna 2007/2008 ale celor mai importanti designeri, producatori de pret-a-porter si lenjerie.

Printre designeri si creatorii care sunt asteptati la eveniment se numara Liza Panait, Irina Schrotter, Lena Criveanu, Razvan Ciobanu, Cristina Nichita, Stephan Pelger, Agnes Toma, Irina Marinescu, Carmen Secareanu, Dinasty, Jolidon, Uniconf, Alina Botea,