Fiori reci pe sira spinarii, un gol in stomac, par ridicat pana in varful capului si o stare de teama amestecata cu una de indoiala. Senzatii greu de descris in cuvinte au avut toti cei care au trecut pragul unei case nelocuite situate intr-o zona buna a orasului Baia Mare. Incaperile au fost transformate ca intr-un sanctuar satanist.

Seceri implantate in tocurile de la geamuri, un topor infipt in hornul de la soba, tarusi pregatiti parca pentru niste vampiri, iar pe un perete se vedea scris mare, cu rosu, 666.

Imaginele de film horror i-au marcat pana si pe cei mai puternici din fire, mai ales ca intreaga casa era invaluita in intuneric, iar podea parea sa scartie la fiecare pas mai apasat.

Este pentru prima oara cand in Baia Mare se raporteaza un asemenea caz, fapt ce a produs o oarecare agitatie printre oamenii legii.

Pe dinafara, casa nu pare sa ascunda nimic necurat. Este doar un imobil parasit. Nici macar cand ajungi in prag nu iti dai seama de ce este dincolo de usa. Si, totusi... De clanta este legat un fir de sarma care duce direct la becurile de la candelabru!!! Este doar inceputul.

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro