Fluturasi antiBasescu adusi, luni, in Maramures de catre liderii PC pentru a fi impartiti electoratului le-au urcat democratilor tensiunea la cote maxime. Acestia s-au facut foc si para cand au ajuns in posesia materialelor electorale pentru ca o parte dintre ele au, in mod foarte evident, rolul de a deruta alegatorii.

Ele sunt portocalii si par sa prezinte un mesaj din partea presedintelui suspendat. Traian Basescu e infatisat cu Constitutia in mana, iar in dreptul lui scrie: “Voi miza in continuare pe aceeasi carte!”.

Apelul catre electorat este insa acela de a spune “Da” la referendum, adica de a-l suspenda pe seful statului.

Se foloseste chiar si numele presedintelui suspendat, ca un fel de semnatura in partea de jos a fluturasului, astfel incat unii alegatori chiar ar putea fi indusi in eroare.

Democratii maramureseni au reusit sa puna mana pe materialele electorale inainte ca PC-ul sa le distribuie in Baia Mare si au convocat imediat o conferinta de presa.

“Aceasta e tradare, e hotie. Isi permit sa lanseze astfel de materiale josnice in loc sa explice de ce ar trebui suspendat presedintele Basescu. E furt si frauda la drumul mare. Nu am mai vazut asa ceva in nicio campanie electorala”, a declarat presedintele filialei judetene, Mircea Man.

Stiri non-stop din Maramures - Articol integral in eMaramures.ro