A devenit aproape o regula ca la primele caderi de zapada circulatia sa fie data peste cap in toate judetele tarii, deci si in Vrancea, si sa fie invocate drept scuze ba lipsa de utilaje,

insuficienta combustibilului sau pur si simplu cunoscutConstatam, insa, zilele astea ca si anuntata seceta a verii acestui an ne prinde la fel de descoperiti.

Ieri am putut, de pilda, admira "toata floarea cea vestita" a judetului in materie de conducatori mai mari sau mai mici descinzind la sistemul de irigatii de la Biliesti. Aici care mai de care si-au dat cu parerea despre ce trebuie facut cit mai urgent pentru a face sistemul functional.

Vazindu-i, mai ca-ti venea sa spui: "dom'le, ce aplecare spre problemele concrete ale judetului!" Numai ca orice remarca de acest fel ar trebui musai corectata rapid cu cel putin un amendament de genul: "ce bine ar fi fost ca asemenea demersuri sa fi fost facute, totusi, mai din vreme nu tot asa pompieristic, in ceasul al doisprezecelea cum ne-am saturat sa vedem cu orisice ocazie!" Daca

s-ar intimpla asa am putea crede, vai, ca nu ne aflam in Vrancea-Romania! Lucru care, desigur, ar fi profund neadevarat. Asadar, sintem nevoiti sa revenim in cruda realitate. Iar ea arata exact cum am vazut ieri la Biliesti.a zicala ca "iarna nu-i ca vara".