Reapare pe tapet, asa cum puteti citi in editia de astazi a Ziarului de Vrancea, problema valorificarii controlului efectuat in urma cu o luna de catre o echipa a Directiei de Control si Directiei de Audit din cadrul Ministerului Sanatatii Publice, la Spitalul JudeteanDesi ministrul Nicolaescu invoca nereguli majore, citeva abordari surprind.

In afara timpului destul de semnificativ scurs de la derularea actiunii fara vreo reactie concreta din partea verificatorilor, este curios faptul ca nu li s-a comunicat nimic celor controlati - nici de bine, nici de rau - dupa incheierea auditului.

In plus, nu pare tocmai intimplator ca in intervalul scurs de la intoarcerea inspectorilor la Bucuresti, o echipa a Camerei de Conturi a poposit la spitalul din Focsani. Aceasta, conform informatiilor ce au inceput deja sa "transpire", a gasit "nereguli nesemnificative".

Daca la acestea mai adaugam alte posibile chichite (des intilnite sau lasate intentionat de regula in urma controalelor de genul celui despre care-i vorba de catre juristii institutiilor publice) de care directorul Moise nu se va sfii sa faca uz in apararea sa, precum si probabila repartizare a dosarului la Parchetul de pe linga Tribunalul Vrancea, nu-i defel exclusa o finalizare de urmatorul tip a mult mediatizatului control: Eugen Nicolaescu ar putea ramine cu parerea ce si-a format-o despre Spitalul Sfintul Pantelimon (pe care nu s-a ferit s-o faca publica) doar pentru el.