Primarul municipiului Arad, democratul Gheorghe Falca, dovedeste ca il doare undeva de unele probleme care se abat asupra urbei pe care o conduce. In timp ce DNA cauta adanc in afacerile lui, Ghita se tine de sotii si mai nou il putem vedea tot mai des pe terenurile de sport din scolile aradene.

Desigur, sporturi precum fotbalul sau baschetul nu-i sunt straine ca teorie, dar ca practica lasa mult de dorit. Asa s-a intamplat si saptamana asta cand primarul, dupa ce le-a dat viitorilor absolventi niste maruntis pentru a-si cumpara carti, i-a convocat pe elevi la un meci de fotbal.

Alaturi de edil au mai fost si cativa consilieri locali, care au facut fata cu greu iuresului tineresc al celor de la Grupul scolar "Vasile Goldis". Degeaba au incercat elevii sa-l lase pe Falca sa inscrie un gol, in speranta ca vor primi o sala de sport noua, ca mingea plecata din ghetele primarului, mai ales din cea dreapta, ajungea printre conductele cu energie termica din spatele terenului.

Chiar si directoarea unitatii scolare se bucura ca Ghita insista pe faza de atac, deoarece spera ca odata cu golul marcat de acesta in poarta elevilor, s-ar fi putut rezolva si situatia juridica a terenului pe care a fost ridicat grupul scolar. Dar n-a fost sa fie, asa ca cei de la "Vasile Goldis" nu se vor alege nici cu sala de sport, nici cu scoala intabulata.

Lupta din teren l-a terminat fizic pe Gheorghe Falca, astfel ca acesta a fost nevoit sa se aseze pe o piatra de la marginea terenului si sa isi traga sufletul.

Totusi, el a gasit energie pentru a acorda interviuri, explicand electoratului ce lucruri bune face el pentru aradeni, mai ales acum in campania electorala pentru referendumul de la 19 mai, cand este in joc soarta nasului sau, presedintele Traian Basescu.