O barfa de prin targ spune ca unul dintre motivele pentru care liderii PSD Prahova au fost mai mult absenti de la partid in ziua referendumului ar fi faptul ca pesedistii au preferat sa petreaca la nunta fiului presedintelui interimar al organizatiei, Gerogica Diaconu.

Nu e sigur ca pesedistii prahoveni au fost la nunta, cert este insa ca mare apatie a fost pe la PSD Prahova sambata trecuta, asta in timp ce la centru colegii lor urmareau si comentau cu sufletul la gura evenimentele legate de scrutin. Lipsa de implicare a liderilor PSD Prahova a provocat nemultumirea unora dintre colegii lor de partid.

Spre exemplu, fostul presedinte al organizatiei judetene, Marian Saniuta, spune ca „e inadmisibil ca in Prahova PSD-ul sa nu iasa la vot” si ca, dupa anuntarea rezultatelor finale ale referendumului, cei care s-au implicat in campania electorala ar trebui sa-si asume responsabilitatea esecului.

"Mi-ar placea sa cred ca aceasta neimplicare a liderilor judeteni sa nu fi facut parte dintr-un scenariu pus la cale pe undeva prin vestul tarii” mai spune Saniuta