Relaxare la nisipurile de aur

Pentru a petrece un sejur de vis, respectiv intre 7 si 10 zile, in Bulgaria, trebuie sa scoateti din buzunar intre 80 euro pe persoana si 700 euro pe persoana. In general, preturile includ transportul, cazarea, si micul dejun la hoteluri de 3, 4 sau chiar 5 stele.

Nu sunt incluse asigurarea medicala, taxa de statiune, care variaza de la 6 euro pentru un adult si 3 euro pentru copil, si taxa de rezervare obligatorie, care se ridica la 5 euro pentru camera la un sejur. Anetru a obtine un astfel de sjur, pe langa bani desigur, va trebuie asigurare medicala, pasaportul sau cartea de identitate.

Concediu in decor exotic

Prahovenii care doresc sa se bucure de o saptamana intr-un decor exotic pot opta pentru un sejur in Tunisia. Cazarea se face in hoteluri de 4 sau 5 stele. Un astfel de sejur costa intre 350 si 800 euro de euro pentru o persoana.

In pret sunt incluse transportul cu avionul, transferul aeroport - hotel - aeroport, 7 nopti cazare, 2 mese pe zi, precum si asistenta in limba romana la atat la sosire, cat si la plecare. Nu sunt incluse in pret, asigurarea medicala, taxele de aeroport care si ridica la 100 euro, si alte diverse programe facultative care se achita la fata locului.

Pentru a putea beneficia de un sejur in Tunisia, aveti nevoie de asigurare medicala obligatorie, pasaport valabil minim 6 luni, iar copiii sub 18 ani neinsotiti de parinti au nevoie de declaratie notariala.

Tara de pe doua continente

Daca va tenteaza sa va petreceti concediul in Turcia, un sejur intre 4 si 10 zile, in aceasta tara va va costa intre 190 si 800 de euro. Sunt cuprinse in pret transportul cu avionul sau autocarul, transfer aeroport-hotel-aeroport, cazarea in hoteluri de 3, 4 sau 5 stele, micul dejun si, in majoritatea cazurilor, asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse asigurarea medicala, taxele de aeroport si taxa de viza, care se rididca la 10 euro de persoana.

Sejururi pentru toate buzunarele

Agentiile de turism ofera prahovenilor si sejururi pentru toate buzunarele in Grecia. Pretul unui astfel de sejur, adica intre 7 si 10 zile, variaza intre 39 si 1.000 de euro si include transportul cu autocarul sau avionul, transfer aeroport - hotel - aeroport, cazarea, micul dejun si asistenta turistica in limba romana.

Nu sunt incluse taxele de aeroport, asigurarea medicala, aproximativ 21 lei de persoana, excursii optionale, serviciile de masa si bauturile care nu sunt prevazute in program.