Prefect de Bacau, pierdut legitimatie. O declar nula!

de nelu brosteanu     Observator de Bacau
Luni, 28 mai 2007, 0:00

Toate aceste documente se aflau intr-o borseta, ce a fost uitata in timpul unei deplasari in afara granitelor judetului. In incercarea de a afla daca prefectul a demarat demersurile pentru obtinerea unor noi documente ne-am izbit de refuzul conducerii Serviciului Public Comunitar Regim Permise de Conducere si inmatriculare a Vehiculelor Bacau, institutie aflata in directa subordine a acestuia.

La fel au reactionat si lucratorii Serviciul Public Comunitar de Evidenta Informatizata a Persoanelor Bacau, care refuzat sa sa cometeze pe marginea acestui subiect. Contactat telefonic, Gabriel Berca s-a aratat surprins-amuzat: "Nici vorba sa-mi fi pierdut toate actele. Doar permisul de conducere si legitimatia de prefect nu le mai gasesc, pur si simplu.

Dar deja am primit alt carnet de conducere si voi primi alta legitimatie. Povestea cu borseta este chiar poveste. in primul rand, eu nu am borseta, in al doilea rand, imi tin actele in buzunar, asa ca... Asta e, nu le mai gasesc!".
84 vizualizari


Abonare la comentarii cu RSS

ESRIHotnews
Agenţii de ştiri

Siteul Hotnews.ro foloseste cookie-uri. Cookie-urile ne ajută să imbunatatim serviciile noastre. Mai multe detalii, aici.
hosted by
powered by
developed by
mobile version
Sâmbătă