Familia, scoala si fiinta nationala sunt nucleele tematice cu care partidul conservator spera sa-si asigure prezenta in parlamentul European. Codrut-Seres, insarcinat cu organizarea campaniei in transilvania a dezvaluit cateva din resorturile care vor reusi sa ridice partidul in sondaje.

Partidul Conservator se afla aprope in marja de eroare a sondajelor. Totusi conducerea formatiunii nu dispera si croieste planuri pentru captarea bunavointei electoratului

Justitia, o masina de promovare

Partidul Conservator isi propune sa obtina doua sa trei mandate de parlamentar european. Conducerea partidului nu pare sa se teama de efectele scandalurilor in care a fost implicate. Urmand o stranie logica inversata Codrut Seres sustine ca problemele cu justitia pe care le-au avut membri de frunte ai PC nu a afectat imaginea partidului, ba din contra, a potentat-o in ochii alegatorilor.

"Acuzatiile de spionaj si tradare formulate la adresa mea mi-au sporit notorietatea” a spus Seres. Din pacate rationamentul liderului PC nu se regaseste inca si la nivelul sondajelor.

Nehotarare

Partidul conservator nu s-a hotarat daca va sustine sau nu o motiune de cenzura impotriva guvernului. “Asteptam declaratiile oficiale ale presedintelui dupa ce se vor inchiea toate consultarile cu partidele politice. Ulterior ne vom putea pronunta privitor la atitudinea PC”, a precizat Codrut Seres

Sabiile de lemn inca in teaca

Inspirat de prezenta lui Seres, presedintele filialei clujene al PC a anuntat confruntari dure cu partidul democrat, formatiunea cea mai bine reprezentata in optiunile electoratului. “Emil Boc este inca tare, dar nu am scos inca munitia secreta”, a afirmat Calian.

Deputatul conservator s-a ferit insa sa dezvaluie caracteristicile balisticile ale armamentului electoral care va fi folosit la Cluj in confruntarea cu democratii.

Triada Conservatorilor

Codrut Seres a recunoscut osciliatia ideological a PC, uneori deconcertanta atat pentru analisti cat si pentru electorat, Fostul ministru al economeiei a dat insa asigurari ca partidul a reusit sa-si fixeze bornele doctrinaire. Intrega actiune a partidului se va concentra in jurul familei, scolii si fiintei nationale.