Peste mai putin de trei saptamini, Monitorul si AS Tuning te invita la un adevarat regal automobilistic, pe traseul ce leaga Padurea Dumbrava de Cinsadioara. Surprizele pentru aceasta competitie se tin lant.

Ideea Monitorului si a Asociatiei Sportive Tuning de a organiza o competitie de viteza pe traseu montan a avut un impact deosebit la public. Primele reactii au aparut la scurt timp dupa aparitia precedentului articol.

Pina ieri, o sumedenie de fani ai automobilismului si-au manifestat intentia de a participa la aceasta competitie ce se doreste a fi un adevarat regal al pasionatilor sportului pe patru roti. Pe linga competitia propriu zisa, nu doar pilotii ce se vor inscrie, ci mai ales fanii vor avea parte de o sumedenie de surprize. Totul pentru ca spectacolul sa fie la superlativ.

Sponsor oficial

Cupa Monitorul Tuning VTM a semnat deja parteneriatul cu Tess, dealer Volkswagen in Sibiu. Ca urmare a protocolului semnat, firma a devenit sponsorul principal al competitiei. „Cred ca este o initiativa excelenta organizarea unei asemenea competitii. Sibienii sint dornici de asemenea evenimente si, tocmai de aceea, am si decis sa ne asociem numele cu asemenea competitie.

Credem ca va fi un spectacol excelent, atit pentru participantii la aceasta etapa care vor concura, cit si pentru privitorii pe care-i asteptam intr-un numar cit mai mare pe traseul pe care va avea loc cursa", a spus Ovidiu Brumar, directorul de vinzari al Tess.

Cupa dealerilor

O alta noutate adusa de Monitorul si AS Tuning la aceasta competitie este provocarea la duel a tuturor dealerilor de automobile din Sibiu. Fiecare dealer de marca are posibilitatea sa-si etaleze doua masini in cadrul competitiei. Vor concura dupa toate regulile impuse competitiei. Vor lua startul cu cite o masina din grupa mica si una din gama de top.

Pina ieri, alaturi de Volkswagen, la startul competitiei si-au anuntat prezenta deleri marcilor Skoda, Daewoo, Hyundai, Chevrolet si Peugeot. Practic, spectatorii vor avea ocazia sa urmareasca pe viu prestatia masinilor expuse pina acum in show-room-urile dealerilor.

VW premiat

In cadrul competitiei propriu zise, la final, se va alcatui si un clasament separat, in care vor participa doar concurentii ce poseda autoturisme marca Volkswagen, indiferent de tipul sau anul de productie. Primii trei clasati vor primii premii substantiale din partea sponsorului principal Tess. „Vor fi premii surpriza, dar suficient de consistente.

Ne place sa credem ca masinile Volskswagen sint cele mai bune la astfel de concursuri. Oricum, pentru posesorii unor astfel de masini organizam un clasament separat si cei mai buni vor fi premiati", a promis reprezentantul Tess.