Reglare de conturi cu focuri de arma si o masina distrusa cu pietre - la aceasta scena au asistat cetatenii care au trecut, miercuri dimineata, pe o strada din municipiul Timisoara.

Potrivit martorilor care au asistat la intregul scandal, in cearta au fost implicate trei persoane, respectiv soferul unei masini marca BMW, a carui masina a fost atacata cu pietre de doi indivizi.

Nervos, conducatorul auto s-a dat jos din masina avand asupra sa o sabie ninja si un pistol cu aer comprimat, cu care a si tras, darn u a fost nimeni ranit.

In momentul in care cei trei au ajuns la Politie, au dat declaratii care se bat cap in cap. Soferul sustine ca cei doi barbati au inceput sa arunce pietre din senin asupra masinii sale si a fost nevoit sa se apere cu cele doua arme.

In schimb, ceilalti doi protagonisti sustin ca soferul BMW-ului voia sa intre cu sabia ninja si cu pistolul cu aer comprimat intr-un local, iar pentru a-l opri au inceput atacul asupra masinii.

Cei trei vor fi trasi la raspundere acum de politistii pentru fapta petrecuta, urmand ca fiecare sa suporte consecintele legii.