Sase copii morti aruncati la piciorul podului din Poiana Campina. Cadavrele sunt eviscerate si cu ochii scosi. In buzunarele fiecarui copil au fost gasite sume importante de bani si biscuiti. Doua calugarite si un barbat cu barba haituiesc gradinitele si parcurile din Campina. O duba neagra bantuie cartierele sarace din oras. Este doar un scenariu macabru care circula prin Campina de o saptamana. Politistii comunitari sunt trimisi pe teren sa calmeze spiritele.

Sase copii morti au fost gasiti sub podul din Poiana Campina. Cadavrele sunt eviscerate si cu ochii scosi. In mana fiecarui copil au fost gasite cate 15 milioane de lei vechi si pachete cu biscuiti. Este un zvon macabru care a impanzit intreaga comunitate din Campina. Nimeni nu a vazut si n-a auzit nimic concret dar toti discuta si-si tin copii sub supraveghere stricta.

Povestea este relatata in cel mai mic detaliu. Au fost depistati pana si criminalii: doua calugarite insotite de un barbat cu barba se plimba prin oras intr-o duba neagra, ademenesc cu dulciuri copiii lasati nesupravegheati dupa care ii urca cu forta in masina. Scopul acestor crime oribile este prelevarea de organe pentru bogatii din strainatate.

S-a ajuns atat de departe cu aceasta nebunie incat oamenii jura ca au vazut intreaga poveste la stiri. Ba mai mult, echipele de reporteri au fost atacate de necunoscuti in timp ce relatau in direct, ori ca transmisia televeziunilor a fost bruiata in momentul buletinului de stiri.

Cum era de asteptat situatia a scapat de sub control. De o saptamana la politia din Campina au fost inregistrate zeci de reclamatii. In naivitatea lor, oamenii jura ca au vazut calugaritele si duba neagra in diverse locatii. Fortata de imprejurari, conducerea politiei din Campina a fost nevoita sa ia masuri. “Este o intreaga nebunie.

Am fost bombardati cu tot felul de raclamatii care nu au un suport real. Atragem atentia ca aceasta poveste cu copiii omorati si cu duba care circula prin oras nu este reala. Nu exista plangeri din partea vreunui parinte, nu avem copii disparuti de acasa, nu avem copii morti.

Daca s-ar fi confirmat macar si o singura crima, va dati seama ce era acum in Campina? Este o minciuna scornita de o minte bolnava. Incercam acum sa calmam spiritele, asa ca pregatim echipe de politisti comunitari care sa mearga pe teren si sa stea de vorba cu oamenii” a declarat comisar Gheorghe Vlasceanu, adjunctul comandantului Politiei Campina.

Nu este exclus ca aceste povesti macabre sa se fi nascut pe fondul aparitiei, in Campina, a unor culte religioase care si-au ridicat peste noapte sedii somptuoase. Inca de la inceputul anului, pe strazile din oras pot fi vazute la ore de varf “calugarite” imbracate in sutane gri sau albe, vorbind o romana “stricata” sau chiar in engleza.

Suspiciunea oamnilor a fost provocata, probabil, si de aspectul vestimentar dar si de aerul lor exotic. Calugaritele par mai degraba asiatice sau, din contra, din nordul europei. Femeile, de altfel pasnice, se adreseaza oamenilor cu “frate” sau “sora” si impart reviste pe teme religioase sau invitatii la concerte si intalniri.