In plina perioada de transferuri, CFR Cluj se gindeste si la plecarile unor jucatori de la echipa. Martin Tudor, Vasile Jula, Florin Dan, Octavian Chihaia sau Viorel Frunza sint doar citeva dintre numele care nu vor mai figura in lotul CFR 1907 Cluj pentru sezonul viitor.

Disponibilizari in masa

Dupa o campanie de achizitii impresionanta, oficialii lui CFR Cluj se pregatesc sa se desparta de o parte dintre jucatorii aflati sub comanda noului tehnician al echipei, Ioan Andone. Dupa cum declarase si presedintele clubului „feroviar“, Iuliu Muresan, patru sau cinci jucatori nu vor mai evolua in tricoul „alb-visiniu“ incepind cu sezonul urmator.

De fapt, CFR-istii si-au luat deja ramas bun de la o parte dintre componentii echipei. Astfel, pentru aducerea lui Gabi Muresan de la Gloria, sefii din Gruia le-au cedat bistritenilor nu mai putin de patru jucatori: Tilinca, Coroian (cedati definitiv), Bucurica si Toma (imprumutati pentru 1 an).

Urmeaza si alte „diponibilizari“: Anca ar putea pleca la FC Vaslui, unde ar putea colabora cu fostul sau tehnician de la CFR, Dorinel Munteanu. De asemenea, Jula si Martin Tudor au fost pusi si ei pe lista de transferuri de catre presedintele Iuliu Muresan, asteptindu-se oferte concrete in cazul celor doi.

Viorel Frunza, adus in iarna de la FC Vaslui, va parasi si el corabia „feroviara“, atacantul moldovean nereusind sa dea randamentul scontat in cele 6 luni petrecute la Cluj. Nu in ultimul rind, Roszel si Marginean isi vor cauta si ei echipe noi la care sa evolueze in urmatorul campionat, cea mai plauzibila destinatie fiind Gloria Bistrita.

Continua negocierile cu UTA

Tot la capitolul „plecari“ se inscriu mijlocasul Dan Florin si atacantul Octavian Chihaia. Cei doi sint vizati de catre UTA Arad, care se afla in tratative in aceasta saptamina cu cei de la CFR Cluj. „In legatura cu transferul celor doi, vom avea o discutie cu cei de la Arad vineri“, ne-a declarat presedintele Iuliu Muresan.

Octavian Chihaia s-a aratat oarecum surprins de cele vehiculate, spunind ca nu a fost informat in legatura cu o eventuala plecare de la CFR: „Eu abia m-am intors din Grecia, unde am fost intr-o vacanta. Nu stiu nimic despre vreun posibil transfer.

Pina nu discut cu cei de la CFR Cluj pe aceasta problema nu pot sa fac nici un fel de comentariu referitor la plecarea mea la UTA sau la o alta echipa“, a conchis atacantul care a evoluat pentru FC National in returul campionatului.

Celalalt jucator dorit de UTA, Florin Dan, nu a putut fi contactat. „Saptamina aceasta si cea viitoare vom stabili cine pleaca si cine ramine la CFR. Voi vorbi si cu Ioan Andone (n.r., antrenorul lui CFR Cluj) si, in functie de sfaturile sale, vom face selectia“, a punctat Iuliu Muresan, omul responsabil cu „miscarile de trupe“ in cadrul clubului „feroviar“.