Avocat de succes, decan al Baroului Maramures, consilier local liberal, Radu Stef a fost reclamat la Uniunea Na]ionala a Barourilor din Romania, de catre un baimarean nemul]umit. Din raspunsul UNBR, inregistrat cu numarul 201/26.04.2007 reiese ca Uniunea a primit reclama]ia cu pricina la adresa lui Radu Stef.

De asemenea, mai reiese faptul ca, Comisia Permaneta a UNBR, in sedin]a din 20- 21 aprilie 2007, a hotarat desemnarea consilierului avocat Niculai Lepedeanu, care va efectua cercetarea abaterii disciplinare, conform prevederilor art.71, alineatul 2 din Legea 51/1995, privind organizarea si exercitarea profesiei de avocat, modificata si completata prin Legea 255/2004.

Raspunsul trimis ceta]eanului nemul]umit probabil de comportamentul profesional al lui Stef, este semnat de secretarul general al UNBR, avocat Alexandru Grama. Ne intrebam care vor fi rezultatele cercetarii? Se va dovedi oare ca si Radu Stef, marele avocat si decan de barou, poate sa greseasca chiar daca se da cel mai tare din parcare si cel mai bun?