Hotel Ramada, un hotel de patru stele, se deschide maine, ceremonia de inaugurare avand loc la ora 12. Hotelul reprezinta o investitie de pana la 25 mil. de euro a firmei Paltinis Leasing, parte a holdingului Atlassib si devine al doilea hotel de patru stele, dupa Palace Dumbrava.

Desi au existat speculatii, in ultimele zile, reprezentantii Ramada au mentinut data deschiderii hotelului in 12 iunie, dupa cum anuntasera la inceputul saptamanii trecute. .

Ramada are 127 de camere si este structurat pe 15 nivele. Hotelul are cinci sali de conferinta, cea mai mica dintre acestea avand o capacitate de 70 de persoane, iar cea mai mare, care este in acelasi timp Ball Room, are o capacitate totala de pana la 500 de persoane si o suprafata de 540 de metri patrati.

Una din salile de conferinta are aspectul unui amfiteatru si va putea fi folosita inclusiv ca sala de cinema, pentru clienti. Hotelul beneficiaza de pana la 50 de locuri de parcare si, din dotari, se mai remarca cele doua bucatarii mari. ramada mai are sala de fitness, sauna si solar. Restaurantul hotelului are o capacitate de 220 de persoane, fiind suplimentat cu o terasa.

Are doua intrari, una dinspre Piata Unirii si alta, cea principala, dinspre Casa de Cultura a Sindicatelor.

Umar la umar cu Palace Dumbrava. Urmeaza Bulevard

Hotel Ramada devine al doilea hotel de patru stele al Sibiului, dupa deja celebrul Palace Dumbrava. De asemenea, Hotel Continental - Bulevard, aflat in plin proces de modernizare, va fi urcat la gradul de patru stele, dupa finalizare.

Lucrarile de modernizare a hotel Bulevard sunt derulate de Sinecon - Constructii SA, cladirea fiind concesionata de catre Continental Hotels, de la Biserica Ortodoxa Romana, pe o perioada de 49 de ani. Investitia Continental Hotels SA in modernizarea Bulevard depaseste, potrivit estimarilor initiale, 11 mil. de euro.

Inaugurarea hotelului Bulevard se va produce, cel mai tarziu, la inceputul anului viitor.

Deocamdata, Sibiul nu detine un hotel de cinci stele, desi reprezentantii Ramada sustin ca hotelul poate fi oricand urcat la nivelul de cinci stele. In plus, Palace Dumbrava anunta ca face eforturi pentru urcarea la gradul cinci, a unei sectiuni din hotelul aflat de asemenea, in plin proces de extindere.

Supriza oferita Sibiulu, de catre Ramada Sibiu este, potrivit reprezentantilor hotelului, Jazzy Bar-ul, un spatiu special amenajat, unde o trupa de jazz va canta in fiecare seara, barul fiind deschis oricui, nu numai clientilor.