Ca seful local al PNL a considerat ca se poate prezenta atit de nepregatit in fata oamenilor pe care si-a propus sa-i seduca electoral, incit sa nu stie ca proiectantul drumului e chiar societatea unde-i el actionar, il priveste.

Cum n-a sesizat, insa, ca politician cu oarece experienta, anticampania pe care si-o realizeaza oferindu-i baronului - prezent acolo tocmai ca sa-l contreze! - pe tava cea mai eficienta munitie pentru a-l executa, este mai greu de explicat! O prima intrebare legitima ar fi daca sinuciderea politica difera esential de ce a putut fi vazut duminica derulindu-se la Pitulusa?

Pe de alta parte, ramine in sarcina alegatorilor sa caute si sa gaseasca diferente intre modul in care Oprisan le "oferea dezinteresat" pe timpul guvernarii PSD majoritatea lucrarilor finantate pe bani publici firmelor lui Prunache, Graur sau Anghel si cel in care-o face Sapunaru cu Europroiectul sau.

(Asa s-a nimerit in episodul de acum doua zile, la care au fost invitate special televiziunile locale, ce sa-i faci ?!) Dar daca nu prea gasesc multe deosebiri (nefiind ei deprinsi intr-ale subtilitatilor si finesurilor politice) ce sa faca si cum sa procedeze, oare, votantii vrinceni cu ocazia alegerilor care se apropie ?