Sefii lui CFR Cluj intentioneaza sa-i mai aduca tehnicianului Andone un jucator in aceasta perioada de „mercato“. Se pare ca intentia „feroviarilor“ se indreapta spre un atacant, care va veni, probabil, din America de Sud.

Intariri in atac

Asa cum declarase cu ceva timp in urma presedintele lui CFR Cluj, Iuliu Muresan, echipa „feroviara“ este aproape de a realiza un nou transfer inaintea debutului de sezon 2007-2008.

Se pare ca linia de atac este cea vizata de catre „feroviari“ pentru intariri, chiar daca in aceasta vara clubul din Gruia a transferat deja un „virf“, in persoana nigerianului Ibezito Ogbonna.

Didy, Ogbonna, Frunza si Anca sint solutiile pe care Ioan Andone le are la dispozitie pentru sezonul urmator, unul in care are ca obiectiv cistigarea campionatului, a Cupei Romaniei, precum si accederea in grupele Cupei UEFA.

Totusi, moldoveanul Viorel Frunza are sanse foarte mici de a mai ramine in lotul „feroviar“, presedintele Muresan sustinind in dese rinduri ideea unui eventual imprumut al atacantului sosit de la FC Vaslui.

In conditiile in care Ogbonna a dovedit unele lipsuri la capitolul pregatire fizica, este putin probabil ca nigerianul sa reprezinte prima optiune a lui Andone pentru noul sezon, astfel incit ideea „aterizarii“ unui nou atacant in Gruia capata tot mai mult credit.

In cazul in care se va fructifica, noua achizitie se va deplasa la Kossen, acolo unde lotul CFR-ist isi desfasoara primul cantonament sub comanda noului tehnician Andone.

Atacant sud-american?

Referitor la originea noului jucator care va sosi la Cluj, presedintele „feroviarilor“, Iuliu Muresan, a tinut sa precizeze ca acesta nu va fi achizitionat de pe piata portugheza, acolo unde CFR-istii au facut „cumparaturi“ intense in ultima perioada.

In conditiile in care pe piata interna „virfurile“ cu „greutate“ se afla deja in proprietatea principalelor cluburi, se pare ca oficialii „feroviari“ se vor orienta si pentru acest ultim transfer catre un jucator strain.

Cel mai probabil, acesta va veni din America de Sud, o alta zona agreata de catre sefii din Gruia in vederea achizitiilor de fotbalisti.